Relax, Rust en Ruimte

Groepsaccomodate 't Heuvelken Herbronnen voor groepen in Limburg Tessenderlo Gerhagen

Een weekend of midweek in de natuur? ’t Heuvelken in Engsbergen-Tessenderlo biedt instant ontspanning voor iedere jongere, natuurliefhebber of meerwaardezoeker, dankzij de unieke ligging aan de rand van het 500+ Hectare recreatiegebied “Gerhagen” en “De Merode”, op wandelafstand van het drie-provinciĆ«npunt Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant, met talrijke sport-en ontspanningsmogelijkheden in de directe omgeving. Contacteer ons voor een voorstel op maat, of boek het Heuvelken | Landhuis direct via de knop hieronder.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jitske
Heel ruime en verzorgde woning in een mooie omgeving. Zeker aan te raden.
Tanja

Heel prachtige locatie, heel gastvriendelijk, supervlotte communicatie. Kortom, schitterend.

Annelies

Heel fijne locatie in prachtige groene omgeving. Het omliggende terrein was een fijne verrassing. Goede communicatie met de verhuurders.